КУХНЯТА Е МЯСТОТО, КОЕТО ОСВЕН ДА Е ПРАКТИЧНО, ТРЯБВА ДА ПРИЯТНО И УДОБНО. САМО С МАЛКО ПОДХОДЯЩИ И КРАСИВИ АКСЕСОАРИ КАТО - ПЕРДЕ, ПОКРИВКА, ТИШЛАЙФЕР, ПОЛОЖКИ ЗА СЕРВИРАНЕ И ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ В ЕДИН ДЕСЕН, МОГАТ ДА СВЪРШАТ ТОВА И ТО НА ИЗГОДНА ЦЕНА. 

ПРЕДЛАГАМЕ УНИВЕСАЛЕН ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН С ХОЛАНДСКИ ДИЗАЙН.

ПЕРДЕТО Е ОСНОВЕН АКСЕСОАР. В УДОБЕН РАЗМЕР 175/250 Е ПОДХОДЯЩО И КАТО ЕДИНИЧНО, А МОЖЕТЕ ДА ДОБАВИТЕ ОЩЕ ЕДНО ИЛИ 2, ЗАВИСИ ОТ ГОЛЕМИНАТА НА ВАЩИЯ  ПРОЗОРЕЦ.

ПОКРИВКА В ПОДХОДЯЩ РАЗМЕР ЗАВЪРШВА ВАШАТА ИДЕЯ. ПРАВОЪГЪЛНА, КВАДРАТНА ИЛИ КРЪГЛА ПО ФОРМА, В ЗАВИСИМОСТ ОТ ВАШАТА МАСА.

АКО ОБАЧЕ НЕ СТЕ ЛЮБИТЕЛ НА ПОКРИВКИТЕ, ИЗБЕРЕТЕ ТИШЛАЙФЕР С РАЗМЕР 40/140. МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВИ ЕДИН ПО ДЪЛЖИНА ИЛИ 2 БРОЯ ПО ШИРИНА НА МАСАТА. ЛЕСНО, УДОБНО И ПРАКТИЧНО.

ОЩЕ ЕДНА ИДЕЯ. АКО НЕ ХАРЕСВАТЕ ПОКРИВКИ И ТИШЛАЙФЕР, ТО ТОГАВА ПОДЛОЖКИТЕ ЗА СЕРВИРАНЕ С РАЗМЕР 30/40 ИЛИ 30/35 СА ВАШИЯТ ИЗБОР. ТЕ СЕ АРАНЖИРАТ ПО 4 ИЛИ 6 БРОЯ НА МАСА, В ЗАВИСИМОСТ ОТ МЕСТАТА ЗА СЯДАНЕ. ЕВТИН И УДОБЕН НАЧИН МАСАТА ДА Е КРАСИВА И УДОБНА.

НО НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ТОЗИ КРАСИВ ПЛАТ Е ЕКОЛОГИЧЕН -  65 % ПАМУК И 35% ПОЛИЕСТЕР,  ИМА СПЕЦИАЛНА ОБРАБОТКА. ЗА ДА НЕ ЗАДЪРЖА ТЕЧНОСТИ. ТЕ ОСТАВАТ НА КАПКА И МОЖЕТЕ ПРОСТО ДА ПОВДИГНЕТЕ ЕДИНИЯ  КРАЙ И ТЕЧНОСТТА СЕ ИЗЛИВА В МИВКАТА. 

КАКВО ПО-ДОБРО ОТ ТОВА? 

И РАЗБИРА СЕ, МОЖЕТЕ ДА ЗАВЪРШИТЕ СЪВЪРШЕНАТА КУХНЯ С ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ В СЪЩИЯ ДЕСЕН. МОГАТ ДА БЪДАТ В РАЗМЕР 40/40 ИЛИ ДРУГ, КОЙТО Е УДОБЕН ЗА ВАС.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!