Viva 30 10391-31100

Материя: полипропилен.
В наличност Референция: 311
75.00 лв.
Размери:
Добави бележка към продукта

Бърза поръчка, без регистрация

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Код на продукта - 311 , Телефон - 0899943325

Килим Viva  е  част от серия меки шаги килими. Височината на влакната е средна и позволява лесно почистване и комфорт. Тоновете са меки и нежни. Килимите са с красиви цветове и атрактивни цени.
Доставка
 
Рекламации
На рекламация подлежат Стоки, които не отговарят на изискванията за качество, посочени в Сайта и / или в съпътстващите ги сертификати, упътвания за ползване и други, доколкото такива има издадени за съответната Стока / Стоки, както и тези, които при доставката на Потребителя съдържат явни недостатъци /не се счита за недостатък разликата в нюанса на цветовете, и това не може да бъде основание за връщане на стоката!!!/.
Извън случаите на несъответствие в количеството рекламации относно закупени и предадени Стоки могат да бъдат направени в срок от 14 дни, считано от датата на доставката.
Съгласно Закона за защита на потребителите (ЗЗП) стоката, получена от клиента, поради естеството на търговията в интернет, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, считано от датата на доставката, без изрични основания за това, с транспорт за сметка на клиента стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й на клиента (включително ненарушената опаковка).
При възникване на рекламация може да се свържете с нас на телефони 0899943325, 0899943328 или ни пишете на имейл carpethousebg@gmail.com.
При възникнал проблем с онлайн пазаруване, може да се обърнете към https://kzp.bg/
Платформа за онлайн решаване на спорове https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=BG
Политика на отказ от покупка
Уважаеми клиенти, „ВЕНИС 21“ ООД гарантира качеството на всички свои продукти. Ако все пак, те не отговарят на вашите изисквания, Вие имате право да се откаже от един или повече артикула от направената поръчка в рамките на 14 дни след получаването й, като ни я изпратите по куриер за Ваша сметка, заедно с придружаващия я формуляр за отказ от покупка на адреса ни за връщане (изписан на формуляра).
Молим Ви да се грижите за продуктите докато са при вас, както и когато ги връщате, за да се избегне повреда или загуба при транспортиране. Не забравяйте да запазите бележката от пощата или куриерската фирма, като доказателство, че пратката Ви е изпратена. В противен случай поемате риска от загуба на стоките преди да сме ги получили.
Моля, при връщане на стока да имате предвид следните неща:
•При връщане на отказана стока, тя трябва да бъде придружена от доказателство за покупката (фактура и касова бележка) и формуляр за отказ от покупка (получава се заедно с пратката),неизползвана, неразопакована и в запазен търговски вид, със запазена оригинална опаковка, адресирана до адреса ни за кореспонденция: гр. София, Бул. Александър Малинов 16, магазин CARPET HOUSE. Ако формуляра за отказ от покупка не е в пратката, моля да ни пишете на carpethousebg@gmail.com , за да Ви го изпратим
•Артикули изработени или доставени по поръчка и персонализирани продукти, не могат да бъдат върнати или заменени, като клиентът носи отговорност за точността на подадените размери. Това не важи за случаите когато продукта с нестандартни размери е с дефект;
За дефект се счта отклонения от характеристиките на продукта или от съпътстващите го сертификати.