Меню
Your Cart

За нас

НИЕ, ОТ ФИРМА ВЕНИС 21 ООД,  СМЕ С ДЪЛГОГОДИШЕН ОПИТ В ПРОДАЖБАТА, ДИСТРИБУЦИЯТА И ИЗРАБОТКАТА НА ПОДОВИ НАСТИЛКИ И ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ. 

ФИРМАТА Е СЪЗДАДЕНА ПРЕЗ 2002 г. С ОСНОВНАТА ДЕЙНОСТ - ТЪРГОВИЯ  С КИЛИМИ И МОКЕТИ ЗА ДОМА, ОФИСА И ХОТЕЛА. 

 НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО-КЪСНО ЗАПОЧНАХМЕ РАЗРАБОТКА НА ПРОИЗВОДСТВО НА РЪЧНИ КИЛИМИ. ТОВА НИ ПОЗВОЛИ РАЗШИРЯВАНЕ НА ДЕЙНОСТТА И НОВИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ИНДИВИДУАЛНИ ПРОЕКТИ И НЕСТАНДАРТНИ РЕШЕНИЯ. ПОСТЕПЕННО ГАМАТА ОТ ПРОДУКТИ СЕ УВЕЛИЧИ, ЧРЕЗ  ВНОС ОТ ВОДЕЩИ БЕЛГИЙСКИ, ХОЛАНДСКИ И НЕМСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ. ВИСОКОТО КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ, РАБОТАТА С ДИЗАЙНЕРСКИ ФИРМИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И САЩ, ПРАВЯТ КОЛЕКЦИИТЕ НИ ПРЕДПОЧИТАНИ И ДОБРЕ ИЗВЕСТНИ СРЕД КЛИЕНТИ И ДИЗАЙНЕРИ. ПО-ПОЛУЛЯРНИТЕ МАРКИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ  СА CALVIN KLEIN, GUYVE ALEXANDER, VERSAILE PALACE, СHATEAU PROVENCE, NOURISON, PIERRE CARDIN, LIGNE PURE, ARTE ESPINA, PRADO, PAPILIO, ESPRIT И ДР.                           

С ГОДИНИТЕ НАТРУПАН ОПИТ И МНОГОТО КЛИЕНТИ, ЕКИПЪТ РАЗРАБОТИ И ШИРОКА ГАМА ОТ ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛ – ПЕРДЕТА, ЗАВЕСИ, ПОКРИВКИ, ТИШЛАЙФЕРИ, ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ, ШАЛТЕТА, ТЕКСТИЛНИ ЩОРИ И ДР. НАЛИЧНИТЕ ПЛАТОВЕ В СКЛАДОВАТА НИ БАЗА СА В ШИРОКА ЦВЕТОВА ГАМА  И ПЛЪТНОСТ – ПРОЗРАЧНИ, ПОЛУ-ПРОЗРАЧНИ, ПОЛУПЛЪТНИ, ПЛЪТНИ, БЛЕКАУТ И ДР. ПРЕДЛАГАМЕ ШИРОКА ГАМА ТЕКСТИЛИ ОТ ИСПАНИЯ, ТУРЦИЯ, РУМЪНИЯ, УНГАРИЯ И ДР.                          

ФИРМАТА ПРЕДЛАГА КОРНИЗИ, КАТО ЗАПОЧНЕМ ОТ НАЙ-МАСОВИТЕ ПВЦ, МИНЕМ ПРЕЗ КАЧЕСТВЕНИТЕ АЛУМИНИЕВИ, ГЪВКАВИТЕ, ЗАЕМАЩИ ВСЯКАКВА ФОРМА  И СТИГНЕМ ДО ДИЗАЙНЕРСКИТЕ GUY LAROCHE. ПРЕДЛАГАТ СЕ И АКСЕСОАРИ КЪМ ПЕРДЕТАТА, КОИТО СА СЪОБРАЗЕНИ С МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ.              

НАШИТЕ КЛИЕНТИ МОГАТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ  ОТ УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:


  • СНЕМАНЕ НА РАЗМЕР (КОРНИЗ, ПЕРДЕ, МОКЕТ)
  • МОНТАЖ
  • УШИВАНЕ НА ПЕРДЕТА, ЗАВЕСИ ( ПРЕДАВАТ СЕ В ГОТОВ ВИД, ГОТОВИ ЗА ПОСТАВЯНЕ)
  • ИЗРАБОТКА НА КИЛИМИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН РАЗМЕР, ЦВЯТ, ФОРМА
  • МОНТАЖ НА МОКЕТ


НИЕ СМЕ ВАШИ ПАРТНЬОРИ И КОНСУЛТАНТИ И МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА НАШИТЕ ПОЗНАНИЯ И ЗАЕДНО С ВАС ДА ОТКРИЕМ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯТ ДОМ, ОФИС, ШОУРУМ, ХОТЕЛ И РАЗБИРА СЕ - БЮДЖЕТ.                          

КОРПОРАТИВНИТЕ КЛИЕНТИ ПОЛУЧАВАТ КОНСУЛТАЦИЯ, ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ, РАБОТА ПО ФИКСИРАН БЮДЖЕТ И ЛОЯЛНОСТ.